Fleetskills logo

Haluatko kokeilla vielä jousta­vampaa tapaa suorittaa jatko­koulutus­päiviä?

Sinulla on nyt mahdollisuus avata Virtuaalidirektiivin lisäksi Fleetskills-tili, jossa suoritat koulutuksia verkkokoulutuksina viikon jokaisena päivänä ja voit valita aloittamisajankohdan vapaasti.

Fleetskillsin verkkokoulutuksissa opiskelu tapahtuu itsenäisesti tehtävien, opetusvideoiden ja muun opetusmateriaalin avulla. Voit tarvittaessa keskustella koulutuksen aikana valvojan kanssa chatin tai puhelimen välityksellä.

Fleetskills logo

Avaa Fleetskills-tili muutamassa sekunnissa Tilin avaaminen ei maksa mitään eikä sido mihinkään.

Toimii kuin suoratoistopalvelu

Suorita koulutukset viikon jokaisena päivänä koulutusvalvomon ollessa avoinna (ma-to 8-22 ja pe-su 8-16). Voit siis aloittaa silloin kuin haluat – aivan kuin suoratoistopalvelussa.

Edullinen hinta – alk. 61 €

Ammattipätevyyyden jatkokoulutukset verkossa 69 € – tai jopa 61 €, kun ostat useamman koulutuksen kerrallaan (hintaan lisätään arvonlisävero 24 % ja viranomais- ja rekisteröintikulut).

Voit suorittaa kaikki 5 päivää verkkokoulutuksena

Fleetskillsin verkkokoulutukset ovat valvottuja verkkokoulutuksia. Kaikki vaadittavat ammattipätevyyteen 5 koulutuspäivää, voivat olla näitä koulutuksia.

Keskeytystakuu

Maksat vain loppuun asti suoritetusta koulutuksesta. Jos koulutus jää kesken, voit suorittaa etukäteen maksetun koulutuksen toisena päivänä ilman lisäkuluja.

Näytä kaikki koulutukset

Onko sinulla kysyttävää?

044 757 9773
ma-pe 8.00-16.00

Palvelun tuottaa ja koulutukset laskuttaa Vanttera Group Oy. Koulutuksista vastaa CAP-Group Oy (koulutuskeskuskoodi: 058174).

Kokeile testikurssia!

Kokeile kirjautua testikurssille varmistaaksesi, että kaikki toimii niin kuin pitääkin; pääset luokkaan ja saat kytkettyä päälle kameran.

Voit kokeilla testikurssia kellonajasta riippumatta ja niin monta kertaa kuin haluat.