Liity mukaan kampanjaohjelmaan niin saat sähköpostiisi alennuskoodin, jolla voit suorittaa vuoteen 2024 asti kaikki koulutukset alennettuun hintaan, kunhan suoritat vähintään yhden koulutuksen vuodessa.

Alennettu hinta on 49 € + alv 24 % + viranomaiskulu 10 € (alennettu verollinen hinta yht. 70,76 €). Normaalisti verollinen hinta on 95,56 €. Säästät siis 24,80 € per koulutus.

Eli siis: kun liityt mukaan ja suoritat vähintään yhden koulutuksen vielä tämän vuoden aikana, voit varata koulutuksia myös vuonna 2020 samalla alennuksella. Ja jos vuonna 2020 suoritat vähintään yhden koulutuksen etu jatkuu vuodelle 2021 ja niin edelleen…

Etu koskee myös mahdollisia työntekijöitäsi.

Sinulla on siis aikaa liittyä mukaan ja suorittaa vähintään yksi koulutus tämän vuoden loppuun asti. Toimi siis heti! Liittyminen ei sido sinua mihinkään. Voit myöhemmin päättää käytätkö edun vai et.

Kampanjaan voi liittyä vaikka olet suorittanut jo tänä vuonna koulutuksia palvelussamme.

Liity kampanjaan
Osoitteen on oltava sama, jolla olet rekisteröitynyt mukaan palveluun.
Löydät tiedon ajokortista tai erillisestä ammattipätevyyskortista.

Onko sinulla kysyttävää?

044 757 9773
ma-pe 8.00-16.00

Palvelun tuottaa ja koulutukset laskuttaa Vanttera Group Oy. Koulutuksista vastaa CAP-Group Oy (koulutuskeskuskoodi: 058174).

Kokeile testikurssia!

Kokeile kirjautua testikurssille varmistaaksesi, että kaikki toimii niin kuin pitääkin; pääset luokkaan ja saat kytkettyä päälle kameran.

Voit kokeilla testikurssia kellonajasta riippumatta ja niin monta kertaa kuin haluat.