Virtuaalidirektiivi.fi-palvelun käyttöönotto on helppoa ja nopeaa! Kauttamme voit aloittaa ammattipätevyyden jatkokoulutuksien suorittamisen etänä netissä – sekä yksityishenkilönä että yrityksenä.

Tältä sivulta saat kaiken tarvittavan tiedon aloittamiseen!

  • Suorita kurssi mistä tahansa
  • Kuin oikeassa luokassa
  • Tyytyväisyys- ja keskeytystakuu
  • Nopea suoritusmerkintä
  • Työntekijöiden hallinta
  • Kaikki kurssit pidetään
  • Ympäristöystävällinen vaihtoehto
  • Selvää säästöä, alk. 39 € + 10 €

Rekisteröidy palveluun

Aloita rekisteröitymällä käyttäjäksi. Voit rekisteröityä yrityksenä tai yksityishenkilönä. Jos yrityksessä on työntekijöitä, heille kannattaa luoda työntekijätili oman tilisi alle – siitä lisää tällä sivulla myöhemmin.

Saat rekisteröitymisen jälkeen tarvittavat tunnukset ja ohjeet sähköpostiisi.

Rekisteröityminen ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään.

Näin rekisteröidyt käyttäjäksi:

Varaa paikka koulutukseen

Varaa paikka haluamiisi kouluksiin etukäteen Koulutukset-sivulta.
Klikkaa valitsemasi koulutuksen kohdalta Varaa paikka -painiketta
ja valitse sitten oletko tekemässä varausta itselle tai työntekijälle.

Jos varaat paikkoja työntekijöille, syötä varausvaiheessa uuden työntekijän nimi, puhelin ja sähköposti tai valitse jo aikaisemmin tiliin lisätty työntekijä. Asia selviää parhaiten katsomalla alla olevat videot.

Paikan varaus itselle:

Paikan varaus työntekijälle:

Paikan varaamisen jälkeen saat sähköpostin, josta löytyy ohjeet koulutuksen suorittamiseen. Sähköpostista löytyy ohjeiden lisäksi ohje Adobe Connect -ohjelman asentamiseen (ohjelmalla seurataan koulutusta) sekä ohjeet testiluokkaa varten. Testiluokassa voit kokeilla etukäteen, että tekniikka toimii.

Ohjelman asennuksen vaiheet riippuvat siitä, mille laitteelle ohjelma asennetaan. Laitekohtaiset latauslinkit löytyvät sähköpostista.

Ohjelman asennus Window-tietokoneelle:

Ohjelman asennus Mac-tietokoneelle:

Ohjelman asennus Android-puhelimeen:

Ohjelman asennus iPhone-puhelimeen:

Testiluokassa voit kokeilla, että ohjelma ja laitteesi kamera toimii:

Näin kokeilet testiluokkaa:

Siirry seuraamaan koulutusta

Koulutuspäivänä löydät alkavan koulutuksen joko varaussähköpostin linkkiä klikkaamalla tai Virtuaalidirektiivi.fi:n etusivulta. Sinun täytyy kirjautua sisään tunnuksilla, jotka olet saanut sähköpostiisi rekisteröitymisvaiheessa.

Ennen luokkaan siirtymistä sinun tulee tarkistaa, että varauksessa olevat yhteystietosi ovat kunnossa.

Varaa mukaan verkkopankkitunnukset (jos sinulla ei ole käytössä mobiilivarmennetta), jotta voit tunnistautua. Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit tunnistautua lähettämällä tekstiviestillä valokuvan henkilötunnuksestasi tunnistautumissivulla ilmoitettavaan numeroon.

Tunnistautumisen jälkeen Adobe Connect -ohjelma avautuu automaattisesti ja pääset seuraamaan koulutusta.

Näin tunnistaudut ja siirryt koulutukseen:

Tilaa ilmainen esittely
Tilaa ilmainen esittely!

Haluatko, henkilökohtaisen esittelyn palveluun? Jätä meille puhelinnumerosi niin järjestämme sinulle sellaisen. Se ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään. Kerromme kuinka palvelu toimii, ja voit sitten halutessasi aloittaa sen käytön – näin ammattipätevyys pysyy voimassa.

Työntekijöiden pätevyyksien hallinta on tehty helpoksi

Olemme rakentaneet palvelun helpottamaan yritysten työntekijöiden pätevyyksien hallintaa.

Yritystilin alle on mahdollista lisätä rajaton määrä työntekijätason käyttäjiä ja syöttää työntekijöiden tietoihin myös muualla suoritettuja ammattipätevyyskoulutuksia. Näet siis yhdellä silmäyksellä kaikkien työntekijöiden koulutuspäivien määrän ja pätevyyden vanhenemispäivän.

Varaukset-sivulta voit tarvittaessa helposti peruuttaa varauksia. Laskutamme vain loppuun asti suoritetut koulutukset, joten peruuttamattomasta varauksesta ei tule kuluja. Varaus on silti hyvä tarvittaessa peruuttaa, jotta paikka varautuu muille kuljettajille.

Työntekijöiden lisääminen ja työntekijöiden pätevyyksien hallinta:

Varausten poistaminen

Jos yrityksessä on useita työntekijöitä, heidän tietojen syöttäminen voi olla aikaa vievää työtä. Tämän helpottamiseksi olemme rakentaneet rekisteröitymislinkki-toiminnon. Jaat vain työntekijöillesi linkin, jonka kautta työntekijät rekisteröityvät suoraan yritystilisi alle ja syöttävät itse kaikki henkilötietonsa. Katso videolta, kuinka se tapahtuu.

Rekisteröitymislinkin aktivointi ja käyttö:

Vakuutuitko? Aloita rekisteröitymällä palveluun – se ei maksa mitään eikä sido mihinkään

Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa. Paikan varaaminen vielä nopeampaa ja helpompaa. Laskun lähetämme vasta kun olet suorittanut kurssin hyväksytysti alusta loppuun. Varauksen tekeminen tai kurssin keskeyttäminen ei siis maksa mitään. Kokeile kerran ja ylläty kuinka helppoa se on!

Rekisteröidy palveluun

Tyytyväisten asiakkaidemme kommentteja

"Hyvin laadittu opetus yleisimmistä sairaskohtauksista, tälläinen koulutus antaa todellakin enemmän kuin se iänikuinen anne-nuken painelu tai sideharsoleikit. Koulutus antaa monelle osallistujalle hyviä oppeja ihan jokapäiväiseen elämään ja arkipäivän tilanteisiin. Positiivinen yllätys! Kouluttajalla oli myös todella hyvä ammatillinen näkemys ja kokemus opetettavista asioista, näin ei aina ole ollut..."

Ville Mensonen

"Asiantunteva opettaja, joka osasi motivoivalla opetustyylillä pitää mielenkiintoni koko päivän."

Mika Roine

"Paljon parempi kuin ajattelin. Suosittelen ehdottomasti kaikille!"

Tomi Kari

"Hyviä asioita ja pointteja asiaan liittyen. Mukavaa kun pystyy chatissa keskusteleen aiheesta koko ryhmän kanssa."

Mika Laakso

"Todella positiivinen fiilis jäi koulutuspäivästä. Kun ihmiset laittaa anonyymisti, ni syntyy paljon keskustelua ja kysymyksiä. Itse sain enemmän irti kuin monesta luokkahuoneessa käydystä päivästä."

Sami Kuusisto / A to B Finland Oy