Tiedotteet

2.5.2019 Automaattisilla hälytyksillä pysyt ajan tasalla työntekijöiden pätevyyksistä

Teimme palveluun päivityksen, joka helpottaa yrityksen työntekijöiden pätevyyksien hallintaa.

Näet nyt yhdellä silmäyksellä kukin työntekijä ammattipätevyyden voimassaolon päättymispäivän sekä kuinka monta ammattipätevyyspäivää kukin on suorittanut viimeisen 5-vuotisjakson aikana. Jos haluat, että järjestelmä hälyttää automaattisesti, kun työntekijöiden pätevyys on menossa vanhaksi ja kursseja on vielä käymättä, aseta hälytykset päälle Omat tiedot -sivun Yhteystiedot ja asetukset -välilehdeltä. Syötä samalla oma ammattipätevyytesi vanhenemispäivä:

Jotta hälytykset toimivat, syötä vielä työntekijöiden ammattipätevyyksien päättymispäivät Työntekijät-välilehdellä. Voit pyytää työntekijöitä syöttämään päivämäärän myös itse Omat tiedot -sivulta.

Voi syöttää työntekijöiden tietoihin myös muualla suoritettuja ammattipätevyyskoulutuksia, jotka hälytysjärjestelmä huomioi. Eikä siinä kaikki, voit syöttää työntekijän koulutustietoihin myös muita kuin ammattipätevyyskoulutuksia (esim. tieturvakoulutus) ja asettaa niille omat vanhenemispäivät ja hälytykset. Virtuaalidirektiivi.fi on siis erinomainen työkalu koko yrityksen henkilöstön pätevyyksien hallintaan ja dokumentointiin.

Pääset muokkaamaan työntekijöiden ammattipätevyyden vanhenemispäivän ja muualla suoritetut kurssit klikkaamalla Työntekijät-sivulla työntekijän nimeä:

Kaikki tiedotteet

Onko sinulla kysyttävää?

044 757 9773
ma-pe 8.00-16.00

Palvelun tuottaa ja koulutukset laskuttaa Vanttera Group Oy. Koulutuksista vastaa CAP-Group Oy (koulutuskeskuskoodi: 058174).

Kokeile testikurssia!

Kokeile kirjautua testikurssille varmistaaksesi, että kaikki toimii niin kuin pitääkin; pääset luokkaan ja saat kytkettyä päälle kameran.

Voit kokeille testikurssi milloin haluat ja niin monta kertaa kuin haluat. Se ei maksa mitään.