Tiedotteet

10.8.2021 Virtuaalidirektiivi.fi on osa CAP Pro Academya

Virtuaalidirektiivi.fi-palvelua tuottava Vanttera Group Oy siirtyi vuonna 2020 toteutetun yrityskaupan myötä osaksi CAP Group Oy -konsernia. CAP Pro Academy puolestaan on CAP Group Oy:n ammattipätevyys- ja työelämäkoulutuksen asiantuntijapalvelu.

CAP Pro Academy -nimen olla ovat jo aikaisemmin yhdistyneet kaksi alan suurta kouluttajaa: Suomen Ammattiliikenneakatemia Oy ja Traffica Oy. Vanttera Groupin myötä ammattiliikennepalvelut saivat lisävahvistusta erityisesti etäluentoina toteutettavista ammattipätevyyden jatkokoulutuksista, jotka siis tuottaa Virtuaalidirektiivi.fi.

Jatkokoulutuspäivät ovat edelleen ostettavista normaalisti virtuaalidirektiivi.fi-osoitteesta. Hinnoittelu on pysynyt samana eikä palvelun ehtoihin ole tehty muutoksia. Ainoa näkyvä muutos on pieni päivitys sivuston graafisessa ilmeessä, jossa näkyy nyt yhteys CAP Pro Academyyn.

Syksyn 2021 aikana Virtuaalidirektiivi.fi:n verkkokoulutukset ovat ostettavissa myös osoitteesta capproacademy.fi. Tiedotamme asiasta mm. sähköpostilla, kun koulutukset ovat tarjolla.

Löydät jo nyt CAP Pro Academyn alta mm. seuraavia koulutuksia:

Kaikki tiedotteet

Onko sinulla kysyttävää?

044 757 9773
ma-pe 8.00-16.00

Palvelun tuottaa ja koulutukset laskuttaa Vanttera Group Oy. Koulutuksista vastaa CAP-Group Oy (koulutuskeskuskoodi: 058174).

Kokeile testikurssia!

Kokeile kirjautua testikurssille varmistaaksesi, että kaikki toimii niin kuin pitääkin; pääset luokkaan ja saat kytkettyä päälle kameran.

Voit kokeilla testikurssia kellonajasta riippumatta ja niin monta kertaa kuin haluat.